Domov arrow Aktualno
OBVESTILO Natisni E-pošta

1.11.2021

OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNE MASKE KLJUB IZPOLNJEVANJU POGOJA PC

Ne glede na izpolnjevanje pogoja P (PREBOLELI) ali C (CEPLJENI) je v skladu z novim Odlokom od ponedeljka, 1.11.2021 dalje obvezna uporaba zaščitnih mask v vseh prostorih, kjer se izvaja dejavnost socialnega varstva.

Spoštovani,

Tudi po preklicu epidemije še vedno velja nevarnost širjenja okužb z novim koronavirusom, zato še vedno veljajo zaščitni ukrepi, kot so pogosto umivanje in razkuževanje rok, ohranjanje medsebojne varnostne razdalje in nošenje zaščitnih mask  v zaprtem prostoru.

Zaradi zagotovitve varnostnih ukrepov zaščite zaradi novega korona virusa in s tem ohranjanja medsebojne razdalje 1,5 do 2m, poteka obisk dnevnega centra
po vnaprejšnjem dogovoru z zaposlenimi. Dogovor je mogoč preko elektronske pošte ali po telefonu.

Dostopnost za uporabnike po telefonu in e-mailu: od ponedeljka do petka med 8- 14 uro.
Lahko se obrnete na naš e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali telefon 031 840 535, 05/7302 120 od pon.-pet. med 8. in 14.uro.

Prevzem sterilnega materiala je v dnevnem centru mogoč z vnaprejšnjo najavo. Prav tako lahko prinesete potencialno infektiven material v namenske zabojnike z vnaprejšnjo najavo.
Za s seboj lahko dobite majhne kontejnerje za potencialno infektiven material (0,2 l ali 0,35 l ali 1,5 l).

Brezplačni sterilni pribor za uporabnike (alkoholne robčke, igle, sterilne žličke s filtrom- za enkratno uporabo...), ki droge uživate intravenozno, je dostopen tudi na treh lokacijah na terenu:
Lekarna Sežana, Lekarna Komen, Lekarna Divača- v času obratovanja lekarn.

OSTANIMO ODGOVORNI, POMAGAJMO PREPREČEVATI ŠIRJENJE novega korona virusa in za zaščito nas samih in drugih skupaj upoštevajmo priporočila NIJZ ter veljavne odloke

PRED VSTOPOM V DNEVNI CENTER:

- v skladu z veljavnimi predpisi je od vključno 15.9.2021 za vstop v prostore Društva PO MOČ Sežana potrebno izpolnjevati pogoj PCT na COVID-19 (preboleli, cepljeni, testirani), ki ga izkazujemo pred vstopom v prostore društva. Sterilni material lahko prevzamete ali oddate potencialno infektivni material po vnaprejšnjem dogovoru z zaposlenimi tudi brez izpolnjevanja pogoja PCT (material prevzamete ali oddate infektivnega pred vhodom v prostore društva).
PCT pogoj velja za zaposlene, prostovoljce, uporabnike/uporabnice in ostale obiskovalce.

- vnaprejšnja najava obiska dnevnega centra in dogovor z zaposlenim.
Prihod v DC s točno določenim namenom- zamenjava pribora, telefon, pogovor, uporaba računalnika je omejena za namen ureditve statusno administrativnih zadev. Pri uporabi je potrebno upoštevati fizično razdaljo. V tej fazi posedanje v dnevnem centru ni mogoče.

- biti moramo brez znakov okužbe dihal (npr. nahod, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, motnje okušanja, vonja...). Osebi, ki kaže znake okužbe dihal, se vstop v dnevni center ne omogoči,

- pred vstopom je obvezno razkužiti roke
- uporaba zaščitne maske, tako da pokriva nos in usta (prosimo, da imate s seboj svojo zaščitno masko)  Sealed

- upoštevanje varnostne razdalje vsaj 1,5m- 2m

- umivanje in razkuževanje rok v dnevnem centru

- po uporabi sanitarij uporabnik sanitarij razkuži sanitarije in dodatno prezrači prostor.

Za zračenje prostorov in razkuževanje površin redno skrbijo zaposleni.

Na prostem: ohranjanje varnostne razdalje 1,5- 2m,  če to ni mogoče, uporabimo zaščitno masko.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

DRUŠTVO PO MOČ SEŽANA

SREČNO NOVO LETO 2021 :) Natisni E-pošta

SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO 2021, MIRU, LJUBEZNI IN ZADOVOLJSTVA V SRCU!!!      Smile

❄

"Življenje je TUKAJ- ZDAJ, v tem trenutku.

Ko se ustaviš, sreča postane mogoča."   ❄

"Kako preprosta in skromna je sreča.

Vse, kar potrebuješ, da občutiš srečo tukaj - zdaj,

je preprosto, skromno srce."    ❄

"Po vsem, kar sem počel v življenju, sem prišel do zaključka,

da je od vseh potovanj, na katera sem se kdajkoli odpravil,

najpomembnejše potovanje-potovanje vase.

Ni le najpomembnejše, edino potovanje je."    ❄

❄

"Od vseh poti, ki jih lahko prepotuješ,

je pot nazaj k sebi

najčudovitejša..."

"Življenje je odmev.

Kar pošljemo v svet,

se v pomnoženi obliki vrne nazaj k nam."

DELAVNICA PRIPRAVE MANDLJEVEGA MLEKA Natisni E-pošta

OBVESTILO

V ponedeljek, 3.3.2014 vas ob 11 uri vabimo na delavnico priprave mandljevega mleka. Delavnica je brezplačna. Prisrčno vabljeni:)

Društvo PO MOČ Sežana

Ustvarjalna delavnica prednovoletnega okraševanja Natisni E-pošta
ustvarjalna_delavnica_prednovoletnega_okraevanja

V mesecu decembru 2013 organiziramo ob 11.uri ustvarjalno delavnico prednovoletnega okraševanja, ki bo pod mentorstvom Sabine potekala v četrtek, dne 5.12.2013 v prostorih našega društva, Ulica 1.maja št.1, Sežana. Prisrčno vabljeni!

USTVARJALNA DELAVNICA Natisni E-pošta
dasmasV torek, 12.11.2013 na društvu ob 11.uri potek ustvarjalne delavnice z das maso. Vsi zainteresirani dobrodošli:) Za material je poskrbljeno, delavnico bo vodila Tjaša.