Domov arrow Aktualno
OBVESTILO Natisni E-pošta
Spoštovani,
                                               
Od ponedeljka, dne 01.06.2020- do petka, dne 05.06.2020 bo dnevni center odprt za uporabnike med 9. in 13.uro - po vnaprejšnjem dogovoru z zaposlenimi, zaradi zagotovitve individualnega obiska prostorov društva. Dogovor je mogoč preko elektronske pošte ali po telefonu.
Dostopnost za uporabnike po telefonu in e-mailu: med 8 in 15 uro od ponedeljka do petka.
 
Brezplačni sterilni pribor za uporabnike, ki injicirate droge je dostopen v dnevnem centru tudi brez vnaprejšnje najave  ter na treh lokacijah na terenu (Lekarna Sežana, Lekarna Komen, Lekarna Divača). 
 

Za zaščito pred okužbo z novim koronavirusom, skupaj upoštevajmo:
- biti moramo biti brez znakov okužbe dihal (npr.nahod, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, motnje okušanja, vonja...
- vnaprejšnja najava obiska in dogovor z zaposlenim
- pred vstopom je obvezno razkužiti roke
- upoštevanje varnostne razdalje 1,5-2 m
- prosimo, da imate s seboj svojo zaščitno masko  
 
Lahko se obrnete na naš e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali telefon 031840535 (od pon.-pet. med 8. in 15.uro).
 
Hvala za razumevanje in lep pozdrav,
 
DRUŠTVO PO MOČ SEŽANA
 
SREČNO NOVO LETO 2020!!! : ) Natisni E-pošta
Smile Srečno novo leto 2020!!! 
 
DELAVNICA PRIPRAVE MANDLJEVEGA MLEKA Natisni E-pošta

OBVESTILO

V ponedeljek, 3.3.2014 vas ob 11 uri vabimo na delavnico priprave mandljevega mleka. Delavnica je brezplačna. Vljudno vabljeni!

 Društvo PO MOČ Sežana

 
Ustvarjalna delavnica prednovoletnega okraševanja Natisni E-pošta
ustvarjalna_delavnica_prednovoletnega_okraevanja

V mesecu decembru 2013 organiziramo ob 11.uri ustvarjalno delavnico prednovoletnega okraševanja, ki bo pod mentorstvom Sabine potekala v četrtek, dne 5.12.2013 v prostorih našega društva, Ulica 1.maja št.1, Sežana. Prisrčno vabljeni!

 
USTVARJALNA DELAVNICA Natisni E-pošta
dasmasV torek, 12.11.2013 na društvu ob 11.uri potek ustvarjalne delavnice z das maso. Vsi zainteresirani dobrodošli:) Za material je poskrbljeno, delavnico bo vodila Tjaša.